Ny kull med kattungar!

Vår O-kull snart 7v

Vår O-kull snart 7v

Så har sommaren gått och nästan hösten också….Vintern står för dörren och vi har en ny liten kull med små busungar. Vi gjorde om samma kombination som vår M-kull som vi är väldigt nöjda med. O-kullen är snart 7 veckor och som vanligt flyger tiden fram. Kattungarna ligger nu under kattungar, men nu när jag äntligen sätter mig ner och ska uppdatera sidan så märker jag att det hänt en hel del. N-kullen som bara består av Nicky är tillagd, lite utställningsresultat har uppdaterats. Rasmus och Kitty är numera kastrater.

Vi har också blivit med ponny, Ronja kom till oss i somras, bilder kommer. Helt klart en ny spännande värld.

Ska försöka få in tidigare kullar som ligger på den gamla hemsidan, det känns liksom lite tomt på denna:)

Må så gott.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.