En liten uppdatering

Valparna har flyttat sen länge:) Mer uppdateringar kommer bla två föl mm. Men vi börjar med vår nya lilla stjärna, Siaöns Bathilda Bagshot-Tilda. Som vi är så otroligt glada över att vi behöll hemma. En underbar individ som både är super rolig och snygg:)

På sin första utställning Fransk Bulldogg specialen i Borås 28 juni blev hon BIS valp!!! 36 valpar anmälda och super visad av Håkan Häll. Vi fick så mycket fina priser champange, mat från Vom og hundemat, the puppy poster, galet mkt saker och fina rosetter. Lever på detta fortfarande.

Vi har varit på tre utställningar till och hon har blivit BIR valp på två av dem:) Väldigt glad och stolt. Vår lilla prinsessa. Sedan vet man aldrig vad som händer men det gäller att njuta när det går bra:)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.