Siaöns Winston

Vi har även Siaöns Winston e: Stankt Erik II 1265 u: Gerlinda

Född: 2018-05-28

Han är en otroligt fin kille:) Winston är till salu.

 

Vår prins

Några dagar gammal

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Siaöns Winston

Lite film på Siaöns Waldemar

Idag har både Siaöns Waldemar och Siaöns Winston blivit chipmärkta och beskrivna av bästa Ann Almström. De var otroligt duktiga båda två, stolt uppfödare:)

Här är film på Siaöns Waldemar:)

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Lite film på Siaöns Waldemar

Vår fina Siaöns Waldermar

Vi är så stolt över denna kille, så fin och verkligen super trevlig. Här är han på bilder från fölakutionsvisningen på Lövsta i augusti. Waldemar är efter e: Van Vivaldi u:Boscotti Bocelli- Stanford. Waldemar är till salu.

Foto Sofie Lindberg

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Vår fina Siaöns Waldermar

Sommar och nya fölisar

Nu är sommaren 2018 äntligen här och vi njuter till fullo här på sommarhuset. Eftersom att mamma inte är så aktiv här har jag -Signe- nu uppdaterat hemsidan lite och nu finns alla hästarna med utom de nya små fölen.

Som varje sommar åker vi ut med alla djuren till vårat sommarhus där vi avnjuter sommaren med sol och bad. Hästarna står glatt i sin stor sommarhage och katterna får äntligen gå ute i sina utegårdar. Hundarna är lika så mycket nöjda och alla fyra springer glatt omkring.

Boscotti och fölis

Boscottis hingstföl

Gerlindas hingstföl

Gerlinda och fölis

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Sommar och nya fölisar

Kattungar som har flyttat

Detta galleri innehåller 11 bilder.

Vi har fått lite rapporter från kattungarna som flyttat i december och det har gått bra för alla. Tack fina ni för bilder och rapporterna.

Fler gallerier | Kommentarer inaktiverade för Kattungar som har flyttat

Valpar, kattungar och föl

Man skulle kunna tro att det inte hänt något alls under 2017, men det har hänt så otroligt mycket både roliga och tråkiga saker. Men vi börjar med det som är just nu, vi har valpar för allra första gången. En kull på 7 st, 2st tikar och 5 st hanar, naturligt födda. Födda 2017-11-21 så de är 5 veckor nu. De är helt ljuvliga och de går så fort. Vi har två hanvalpar kvar som letar egna hem. Rasen är såklart Fransk Bulldogg.

Far: Lord Lancelot Pogodny Duszek-Birk SE22184/2014

Mor: Torparinnans Tös Qloe-Stina SE54249/2014

 

 

Far: Lord Lancelot Pogodny Duszek-Birk SE22184/2014

Mor: Torparinnans Tös Qloe-Stina SE54249/2014

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Valpar, kattungar och föl

Nu har nästan alla kattungar flyttat

Nu har vi bara två kattungar kvar här hemma och det är lite tomt. Men vi har fått rapporter att de går bra för våra små stjärnor runt om och det är alltid skönt att höra.

Imorgon flyttar Sten tillsammans med Qvintus och då har vi bara Stig kvar som letar efter sitt hem. Han är en riktigt social kille som vill ha en egen familj. Är du intresserad av en chokladpralin tveka inte att höra av dig.

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

R-kullen har flyttat

Nu har alla vår R barn flyttat till sina nya hem. Det är både sorgligt och lite skönt. Det har gått bra för alla har jag fått rapporter om.

Vi har två choklad killar kvar i S-kullen, de är tidigast flytt klara 22/12. De söker kärleksfulla hem, är du intresserad av en pralin är du välkommen att höra av dig.

img_6962img_6977 img_6966

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Lite blandat

S-kullen har fått sina namn, trodde inte att det skulle vara svårt att komma på namn på s men det var lite klurigt. Har lagt in lite nya bilder på dem också.

Båda kullarna växer som bara den, helt otroligt hur mycket de kan äta och låta. Ibland känns det som rummen är fulla av små elefanter.

Hanarna S*Siaön`s Hemliga Herman & S*Siaön`s Hjältemodiga Halvar, kallade Bobo och Mellow har hittat sin nya familj. Så nu håller vi tummarna för att de ska trivas med varandra.

Ronja hästen har åkt på träning hos Marie Bermar Vistedt och det har gått bra hittills:)

Clara blev undersökt idag ca 90 dygn i dräktighet och det såg bra ut, så vi fortsätter att hålla tummarna.

Ni som ska till Sweden International Horse Show i helgen, titta efter den otroligt vackra Frieserhingsten Wobke 403 som kommer uppträda en hel del både på stora arenan och på lilla. Han är far till Claras föl.

 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

R-kull har fått namn

Nu är R-kullen 7 veckor precis:) Tiden går ruskigt fort. De äter, växer och leker. Alla har fått namn så nu ska jag bara skicka in registreringarna till Sverak. Jag har lagt in en drös bilder på R-kullen av blandad kvalitet, det är inte lätt att fota alla och sedan ska mamma katt vara med på varje bild.

Är du intresserad av en kattunge tveka inte att höra av dig:)

Nedan lite filmer med bus

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar